ورود به سایت

پل های ارتباطی

  • +98 21 22 86 86 34
  • Info@KaraSYS.Net
  • تهران - پارسداران - ناطق نوری - نبش کوچه مرمر - پلاک 22 - واحد 8
  • کدپستی: 1947814711
» » واحد تحقیق و توسعه

واحد تحقیق و توسعه

مقدمه:
افزایش رقابت و انگیزه بقاء بسیاری از سازمان‌ها را برآن داشته كه فعالیت‌های خود را بر تولیدات اساسی و توانمندی‌های محوری متمركز كنند كه این امر مستلزم سرمایه‌گذاری در تحقیقات و ایجاد نوآوری‌های تكنولوژیك می‌باشد. انجام تحقیقات در سازمان‌ها با هدف حمایت از نوآوری صورت می‌گیرد و فعالیت‌های تحقیقاتی باید فرصت‌های كسب‌وكار جدیدی خلق كرده و یا كسب‌وكار فعلی سازمان را متحول نماید.. پیچیدگی‌های تحقیقات مبتنی بر دانش، تكنولوژی و نوآوری و نیز پویایی كسب‌وكار و بازار، سازمان‌ها را مجبور كرده تا در حجم، مقیاس، موقعیت مكانی و جهت‌گیری فعالیت‌هایشان تجدیدنظر كنند.امروزهتحقیقاتتاثیر مستقیمی بر نوآوری، بهره‌وری، كیفیت، سطح استاندارد زندگی، سهم بازار و نیز دیگر عواملی كه در افزایش توان رقابتی سازمان‌ها موثر هستند، دارد. با ظهور پدیده جهانی شدن روش‌های كسب تكنولوژی نیز تغییر كرده و روش‌های جدیدی خلق گردیده كه به كشورها و سازمان‌ها امكان دستیابی به تحقیقات در سطوح مختلف را می‌دهد.

تحقیق و توسعه چیست؟
به معنای فعالیت های سازنده برخواسته از یک بنیاد سیستماتیک است که با هدف افزایش دانش انسانی و فرهنگ اجتماعی و بهره گیری از این دانش در کاربردهای جدید است. تا قبل از جنگ جهانی دوم، فعالیت های تحقیق و توسعه ای عمدتا در صنایع نظامی آمریکا، ژاپن و اروپا متمرکز بود. در آن سال ها مسائل در دو سطح سازمانی و ملی از طریق ارائه راهکار و سرمایه گذاری بر روی آن حل می شد. موسسات تحقیقاتی معمولا کوچک بودند و مدیریت آنها نیز پیچیده نبود.در نتیجه رویارویی فعالیت های تحقیق و توسعه ای با سایر عوامل به سادگی انجام می شد. پس از جنگ جهانی دوم، ایالات متحده امریکا از طریق سرمایه گذاری بر روی نتایج به دست آمده از تحقیق و توسعه انجام شد که نتیجه نهایی آن بهبود فزاینده محصولات جدید بود و در واقع از جنگ جهانی دوم تا کنون، تحقیق و توسعه به عنوان عامل اصلی رشد و دگرگونی جوامع صنعتی محسوب می شود.‏‏

اهداف تحقیق و توسعه:
هدف به معنای کیفیت یا نقطه مطلوبی است که فرد یا سازمان در تلاش برای دستیابی به آن است. این هدف بر اساس درک ضرورت ها، اولویت ها و نیازها در چارچوب فردی، سازمانی و ملی معین می شود و بر این اساس می توان برخی از اهداف را نام برد.
1- افزایش دانش و فرهنگ ‏ جامعه به وسیله اختراع، ابتکار و نوآوری‏
2-یافتن کاربردهای بالقوه برای دستاوردها و آگاهی های جدی
3- ارضاء نیازهای انسانی ، و ایجاد رفاه و آسایش
‏4- افزایش بهره وری فعالیت های انسانی که شامل افزایش درآمدها نیز می شود.
5- افزایش خود اتکایی، در کنار تسهیل و تسریع در انجام امور
6- افزایش توان رقابتی در داخل و خارج کشور و حضور در بازارهای کشورهای همسایه و سایر کشورها

اخبار مشابه

  • واحد فروش
  • واحد پشتیبانی

  • پیام سیستم
    برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.